Tonka speelgoed

Sind de introductie in 1947 met de stoom shovel en de hijskraan, is het Handelsmerk Tonka een begrip en heeft het merk een reputatie opgebouwd van ruw en ruig speelgoed voertuigen. Het idee achter Tonka was het maken van duurzame, redelijk geprijsd en vooral veel plerzier speelgoed. Daarom zegt Tonka ook "staal voertuigen voor het leven".

Tonka logo

 

Met de Tonka voertuigen kunnen kinderen rijden, botsen, racen, graven, storten, ploegen en tal van andere dingen. Dit is ook een van de reden geweest van de Hall of Fame om Tonka toe te voegen in 2001 tot de National Toy Hall of Fame. Tonka inspireert kinderen en door dat het ook nog leerzaam speelgoed is heeft het educatieve waarden voor kinderen.

We hebben een klein assortiment aan Tonka voertuigen, maar er is een play set van Tonka dat we hebben. Dat toch uniek is, namelijk Tonka Action Team Set nog helemaal gaaf in de originele verpakking en waar nog nooit mee gespeeld is. Het is een play set met twee wagens, 1 rode Porsche en een VW golf, tevens zitten er 2 springschansen bij en diverse hindernissen.

Check onze winkel of we het nog hebben, want weg=weg!!