Ik wil iets aparts hebben!!

De volgende video-game-gerelateerde items zijn zo zeldzaam, dat je ze waarschijnlijk nog nooits gezien of van gehoord hebt. Ze zijn echt en er bestaan er maar een handvol van in de wereld.
In Theorie zou je ze nooits bezitten, als gevolg van rariteit en ze eigelijk nutteloos. Wat meteen de grootste probleem is, je vriend(in) zal het nooits goedkeuren om geld uit te geven aan deze speeltjes.
Kijken en dromen is ook al een hele ervaring en misschien heb je geluk en kun je eentje op de kop tikken......

NINTENDO "RED TENT" SIT-DOWN ARCADE UNITRed tent Nintendo

U kent wellicht de PlayChoice 10 unit, een rechtopstaande arcade kast, waar je tien NES games op kon spelen voor een beperkte tijd... maar heb je ooit gehoord van dit ding? De arcade hal versie van Nintendo. Deze systemen stonden in Videohallen en maken gebruik van moederborden, dus geen cartridges. Tevens zijn de games een stuk moeilijker, want een videohal eigenaar wilt ervoor zorgen dat je veel euri's in de kast gooit en hoe eerder je af bent...... des te sneller gooi je er weer geld in.

Ocarina of Time 3D SCROLL

OOT 3d Scroll

Een exclusief Nintendo item en alleen in Australia uitgebracht. Er zijn drie verschillende rollen geschapen en slechts 26 stuks van elk werden er geproduceerd. Deze 3D rol kon je winnen, je moest een verhaal schrijven over waarom jij de grootste Zelda fan was. Hoeveel tijd zou je nodig hebben voor dat je ze alle drie bij elkaar hebt.....

 

 

 

Zelda - Majora's Mask LIMITED EDITION Adventure SetMajoras Mask coll

Nintendo produceerde slechts 1000 van deze collector item dozen met een super deluxe Zelda Majora's Mask versie erin. De set bevatte een Aussie exemplaar van het spel, een soundtrack CD, een T-shirt, een horloge, twee pennen en zelfs een Certificaat van Echtheid.

Virtual Boy ZONNEBRIL

VirtualBoy Glasses

Op zoek naar de perfecte statussymbool? Je hebt het gevonden!!

 

 

Grand Theft Auto IV HAND GRENADE

Dit item is verzonden in 2008 naar pers-leden, als aankondiging van het nieuwe spel. Het is een echte granaat, die niet meer actief is. Maar misschien kun je opnieuw activeren.

GTA IV Grenade

Legend of Zelda GAMECUBE CONTROLLER Zelds joystick

The Legend of Zelda Gamecube Controller zou worden uitgegeven door Nuby, ter gelegenheid van Twilight Princess. Er zou een speciale doos voor ontworpen, maar is helaas niet verder gekomen dan en prototype. Slechts twee stuks bestaan ​erop ons kleine planeetje.

 

 

 

Thayer's Quest" ARCADE LaserdiscThayers Quest LD

Alleen de laserdisc, zonder de hele machine!
Rare......?? Yes, alleen de vraag of je het spel gewoon kunnen spelen op een Beeldplaat speler?

 

Glasvezel-"GAME BOY" SIGN

Je kunt een glow-in-the-dark sterrenbeelden aan de muur schilderen of plakken....
Je kunt het ook een stuk sjieker aanpakken, iets met veel meer classy. Namelijk een Reclame lichtbord van de Nintendo GameBoy Classic.

GB Display

Wild Guns voor de Nintendo 64

Het moet geen probleem zijn om een Amerikaanse versie van dit Super Scope shooter game te vinden. Een Europa PAL versie wordt een stuk moeilijker.

Wild Guns SNES

MINI RACERSMiniracers N64

Een prototype voor een lang uitgestelde en uiteindelijk vergeten N64 spel. Het is niet alsof er een gebrek was aan racers is op deze Nintendo systeem .... er was zelfs een "Micro Machines" spel aanwezig die er zeer vergelijkbaar uitzacht. De achterkant van de cartridge is het meest interessante deel.

 

 

TIME OUT LCD games, versie van Flagman

Voordat Nintendo voldoende vertrouwen had om ze zelf LCD spellen uit te brengen. Werd er tijdelijk een licentie uitgeven voor vier games aan het speelgoedbedrijf Mego, die onder hun eigen label "Time Out". Deze spellen uit bracht, deze varianten zijn zeldzamer dan de G & W.

Time out

GAME GENIE ADAPTOR VOOR TOP-LOADING NES MODEL

Het NES model van 1993 van Nintendo had een iets kleinere cartridge gat, mensen hadden problemen met het instekenGameGenie van de Game Genie in de NES. Wie een klacht schreef naar Galoob, kreeg een speciale adapter op gestuurd om de taak makkelijker te maken. Ze werden alleen gegeven aan degenen die erna vroeg en niemand wist dat je ze kon vragen.

 

 

 

 

NINTENDO Boekbinder uit 1995Klapper

De pagina's in ontbreken van dit explare, maar het is niet een totaal verlies. Op de cover/deksel bevat de enige officiële glimp van de geplande Kirby spin-off karakter .... KID KIRBY!

 

METAL GEAR SOLID 2 AANDEELHOUDER EDITION

Aandeelhouder Edition? Jazeker, je leest het goed. Konami creerde een compleet andere hoescover en alleen om aan hun rijke vrienden te geven. Elk met een persoonlijk signeering van Hideo Kojima "Sorry voor het slechte spel". Ben benieuwd of je hier mee de aandeelhouder stil krijgt.

MetalGear solid 2

SEGA GENESIS DS-16 DISPLAY UNITSEGAGENESISDS16

Sega's demo machine was een beetje anders, dan die van Nintendo variant. Je had een Sega Genesis nodig om hem te kunnen gebruiken en een passende displaykast. De kaart moest op twee plekken worden ingestoken, een keer via de Sega CD-poort en via de normale cartridge ingang. De winkel kon er nu zes games in stoppen. De klant hoefde nu alleen nog de op knop te drukken om naar het volgende spel te gaan.